torsdag 26. april 2012

Kokosmakronsjokolademuffins

Bunn
5 eggehvitter
275 g sukker
400 g revet kokosmasse

Fyll
2 dl kremfløte
200 g hakket mørk sjokolade
3 egg
4 ss sukker
4 ss hvetemel
12 bringebær

  1. Forvarm ovnen til 140 grader.
  2. Ha eggehvitter, sukker og kokos sammen i en bakebolle. Rør til du har en jevn røre.
  3. Fordel røren i 12 store muffinsformer, bruk fingrene til å presse deigen oppover kntene slik at de likner små paibunner.
  4. Stek bunnene i ca. 20 minutter, eller til de er faste.
  5. Lag fyllet ved å ha fløte og sjokolade i en liten kjele, og varm forsiktig opp under omrøring.
  6. Ta kjelen av varmen når sjokoladen er smeltet.
  7. Ha egg og sukker i en bolle, og visp sammen til eggedosis. Rør inn mel og sjokoladeblandingen.
  8. Fordel blandingen over kokosbunnene, legg ett bringebær på hver muffins.
  9. Stek muffinsene ved 160 grader i ca. 25 minutter, eller til de er faste.
  10. Avkjøl muffinsene på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar