fredag 27. april 2012

Marsipankake (med juks og fanteri!)

3-delt kakebunn
3 bananer, i skiver
7 ss jordbærsyltetøy
5 dl kremfløte, pisket
marsipanlokk

  1. Legg en del av sukkerbunnen på et passende fat og dekk den med banan.
  2. Legg over et lag med krem og legg på den midterste delen av kakebunnen. Denne bør dynkes med litt jordbærsaft (jeg rører ut 1 ss syltetøy i et glass med vann). Legg på resten av syltetøyet og dekk med et lag krem.
  3. Dynk siste kakebunn med jordbærsaft og legg det forsiktig på toppen av kaken.
  4. Dekk hele kaken med et lag krem, og legg marsipanlokket forsiktig på.
  5. Klipp opp mot midten en 3-4 ganger rundt kaken (står på pakken) for å lettere kunne legge lokket pent langs kanten på kaken.
  6. Pynt med det du ønsker og la den stå kjølig frem til servering :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar