tirsdag 24. april 2012

Ostekakemuffins


12 stk

Bunn
15 Digestive-kjeks (200 g)
150 g smeltet smør

Fyll
200 g Naturell kremost, romtemperert
1 1/2 dl melis
2 ts vaniljesukker
3 dl fløte

  1. Knus kjeksen i en pose, bruk gjerne to poser uten på hverandre og knus med kjevle eller en stor flaske.
  2. Smelt smøret og bland sammen med kjeksen. Legges straks i store muffinsformer i muffinsbrett, ca. 1 ss pr form. Ikke klapp det sammen, da blir det nesten umulig å skjære.
  3. Sett bunnene kjølig mens du lager fyllet.
  4. Visp fløten med det søte, nesten helt stiv og bland den sammen med osten. Fordel blandingen på muffinsformene, her blir det ca. 2 ss pr. form.
  5. Sett muffinsene kjølig i minst 2 timer før servering.
  6. Pynt gjerne hver muffins med friske bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar