lørdag 27. oktober 2012

Vaniljemuffins


12 stk

100 g smør, romtemperert
1 ½ dl sukker
1 ts Sponge cake Stabilizer, kan sløyfes
2 egg, romtemperert
2 ½ dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 dl kremfløte
1 ts vaniljeessens

Sjokoladekrem
½ pakke Freia Dronning sjokoladekrem
1 ½ dl kremfløte

1.      Forvarm stekeovnen til 200 grader.
2.      Kjør smør og sukker til eggedosis, bland inn Sponge Cake Stabilizer om du har det.
3.      Tilsett ett egg om gangen, miks i ca 2 minutter etter hvert egg.
4.      Rør sammen mel og bakepulver og bland melblandingen, kremfløten og vaniljeessens inn i eggedosisen.
5.      Ha 1-2 ss med røre i hver muffinsform, bruk helst muffinsbrett. Stek dem i 15-20 minutter, avkjøl helt.
6.      Pisk fløten til krem og bland inn sjokoladekremen med slikkepott. Hell kremen over i en sprøytepose og lag flotte topper med sjokoladekrem på hver muffins rett før servering.
7.      Vaniljemuffinsene oppbevares i romtemperatur, kremen i kjøleskap – muffinsene pyntes rett før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar