lørdag 13. april 2013

Brownie Cake-pops


ca. 35 stk

1 pk Toro brownie (1 egg, 1 dl olje, 1 dl vann)
400 g smeltet melkesjokolade
Kakepynt/strøssel
Pinner

  1. Lag brownien som beskrevet på pakken og la den avkjøles helt. Smuldre deretter kaken helt opp og ha det i en stor bolle.
  2. Smelt 100 g sjokolade og bland med kakesmulene, bruk hendene da de faktisk er det beste vektøyet. Om du ikke vil bli klissete på henda kan du bruke plastikkhansker.
  3. Rull 30-40 små kuler av deigen og legg dem i små muffinsformer, sett formene i kjøleskapet i 10 minutter.
  4. Smelt 50 g sjokolade og dypp pinnene i sjokoladen før de dyttes ca halvveis inn i browniekulene. Sett kulene deretter i fryseren i ca. 10 minutter for at sjokladen skal stivne og pinnene feste seg.
  5. Smelt resten av sjokoladen og dypp hver sjokoladekule i den smeltede sjokoladen, la den dryppe av litt før den rulles i strøssel/kakepynt eller kakepynten strøs over sjokoladekulen.
  6. Sett kulene tilbake i muffinsformene og sett dem kjølig frem til servering.
Litt bilder?





Pinner kjøpt på Cacas

Cake-popsene ferdig montert med pinner dyppet i smeltet sjokolade.

Smeltet sjokolade og strøssel må en jo ha :-)

Tah-dah!

1 kommentar:

  1. Anonym3/20/2014

    Denne var god! jeg lagde den med halv oppskrift, og de ble kjempe gode! jeg brukte ikke vanlig sjokolade, men den med nøtter i, for og få litt mer enn bare deig! Anbefales til alle som er glade i sjokolade!

    SvarSlett