torsdag 27. juni 2013

Sjokolademuffins uten egg


12 stk

3,5 dl hvetemel
2 dl sukker
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1,5 dl melk
100 g smeltet smør
1 ss kakao
  1. Bland alt det tørre i en bolle og bland inn melken litt og litt til en tykk klumpfri røre.
  2. Rør deretter inn det smeltede smøret, det må ikke være for varmt.
  3. Fordel røra på 12 muffinsformer, bruk muffinsbrett. Dersom du ikke har muffinsbrett kan det lønne seg å ha litt mindre røre i formene og heller lage flere muffins.
  4. Stek muffinsene på 200 grader i 16 minutter. Jeg brukte over- og undervarme på ovnen, ikke varmluft.
  5. Sjekk muffinsene med en kakepinne, dersom det ikke er rester på pinnen er de ferdige.
  6. Avkjøl muffinsene litt i formen, og deretter på rist.

1 kommentar:

  1. Tusen takk,for muffinsoppskriften uten egg,de ble kjempegode.
    Godt og finn bra oppskrifter,for oss allergikere også.:-)

    SvarSlett