torsdag 8. august 2013

Pecanmuffins med eple og kanel

20 stk

100 g smeltet smør, avkjølt
3 egg
2 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1,5 dl hakkede pecannøtter (kan også bruke valnøtter)
1 eple, skrelt og delt i små biter
  1. Pisk egg og sukker til eggedosis og rør inn smøret.
  2. Bland de hakkede pecannøttene inn i hvetemelet sammen med bakepulver og kanel.
  3. Bland det tørre inn i eggedosisen litt og litt til en jevn røre.
  4. Fordel røren på muffinsformene, bruk gjerne muffinsbrett.
  5. Fordel eplebitene på muffinsene og trykk dem litt den i røra.
  6. Stek muffinsene på 200 grader varmluft i 12 minutter. Brukes vanlig ovn kan det bli noe lenger steketid.
  7. Avkjøl muffinsene på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar